Events on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

Μουσική Τεχνόπολη |38 μουσικές βραδιές – 26.000 θεατές – 8.000 ψηφιακοί θεατές - 280 καλλιτέχνες & μουσικοί – 250 εργαζόμενοι στον πολιτισμό

Τετάρτη, 23 Σεπ 2020 - Παρασκευή, 02 Οκτ 2020

Μουσική Τεχνόπολη

15 Ιουλίου – 20 Σεπτεμβρίου 2020

38 μουσικές βραδιές – 26.000 θεατές – 8.000 ψηφιακοί θεατές - 

280 καλλιτέχνες & μουσικοί – 250 εργαζόμενοι στον πολιτισμό

#HDikiSouTexnopoli

Σίγουρα το πιο παράξενο συναυλιακό καλοκαίρι που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, και τα συναισθήματα είναι μάλλον ανάμικτα. Ανάμικτα γιατί οι φετινές μουσικές βραδιές στην Τεχνόπολη δεν ήταν γεμάτες με κόσμο - όπως τις έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, δεν είχαν αγκαλιές, δεν είχαν ξέφρενους χορούς. Οι φετινές μουσικές βραδιές μας είχαν καρέκλες, είχαν μάσκες, είχαν μέτρα, είχαν αποστάσεις, είχαν άγχος και αγωνία να γίνουν όλα όπως πρέπει. Είχαν όμως –και δεν θα μπορούσαν να μην έχουν – δυνατές μουσικές, μουσικές που αγαπάμε πάντα, μουσικές που αγαπήσαμε φέτος για πρώτη φορά, μουσικές που πάντα θα τραγουδάμε, είχαν (λίγο πιο) συγκρατημένους χορούς στις καρέκλες, είχαν συγκίνηση, είχαν χαρές, είχαν εντάσεις, είχαν ευχάριστες (κυρίως) εκπλήξεις, είχαν νέους τρόπους, νέους ήχους, νέα φωνή. Γι’ αυτό και όλες και όλοι ανακαλύψαμε φέτος τη Μουσική Τεχνόπολη ξανά. Και ξανά. 

Homo Digitalis: Ημερίδα με τίτλο «Technology-led Policing: Μεταξύ ιδιωτικότητας & Ασφάλειας» | Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τετάρτη, 30 Σεπ 2020 - 23:59

Η ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά στο κανάλι της Homo Digitalis στο Youtube

Η ημερίδα της Homo Digitalis «Technology-led Policing: Μεταξύ Ιδιωτικότητας και Ασφάλειας» αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών από αστυνομικές αρχές και τις απαραίτητες διασφαλίσεις που θα πρέπει να προβλέπονται για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Η ημερίδα θα διεξαχθεί, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 16:00, στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, δεν καθίσταται δυνατή η φυσική παρουσία κοινού, ωστόσο η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά στο κανάλι της Homo Digitalis στο Youtube. Φυσικά, η παρακολούθησή της είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν επί του θέματος. 

Η συζήτηση, η οποία προλογίζεται από τον κ. Τσόλια, εκπρόσωπο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διαρθρώνεται σε δύο πάνελ με ομιλητές που εκπροσωπούν σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη.