Θοδωρής Κοτονιάς | 20 Χρόνια "Με βάρκα την καρδιά" | Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τρίτη, 04 Ιουν 2024 από 21:00 - 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, διανύοντας τον 20ο χρόνο στη ναυτική περιπέτεια της δισκογραφίας του, ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, παρέα με όσους φίλους ταξίδεψε, αλλά και πρόκειται να συνταξιδέψει δημιουργικά.

Μια επετειακή γιορτή με τραγούδια που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ... "Με βάρκα την καρδιά". Ο Θοδωρής που γνωρίσαμε μέσα από τα "Μακρινά Ξαδέρφια" και τραγούδια του που αγαπήθηκαν, όπως η "Άνοιξη" που πρωτοτραγουδήθηκε από την Γλυκερία και τον Δ. Ζερβουδάκη, ξεκλείδωσε τις καρδιές μας για τα καλά με τα "Κλειδιά" του, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Από τότε συνεχίζει να μας χαρίζει πολύχρωμα τραγούδια με άρωμα παράδοσης αλλά και με πολλά σύγχρονα στοιχεία, όπως το "Μπαλόνι", τον "Ναυαγό", τους "Δύο δρόμους", κ.ά.

Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, καθώς τον συναντάμε σε θέατρα, σε συναυλιακούς χώρους, αλλά και σε πολύ πιο οικεία μέρη που οι άνθρωποι τρώνε, πίνουν και γλεντούν. Στη συναυλία αυτή, η οποία θα ηχογραφηθεί, θα μοιραστεί μαζί μας τραγούδια του που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα μας τραγουδήσει με τους φίλους καλεσμένους και άλλα που, επίσης, έχουν γράψει τη δική τους μουσική ιστορία.

Στη γιορτή συμμετέχουν αλφαβητικά:

Νίκος Βενετάκης

Βασίλης Δραμουντάνης

Δημήτρης Ζερβουδάκης

Παντελής Θαλασσινός

Βιολέτα Ίκαρη

Καίτη Κουλλιά

Χριστίνα Μαρία Λαζάρου

Σαββέρια Μαργιολά

Γιώργος Νταλάρας

Σοφία Παπάζογλου

Μαρία Παπαλεοντίου

Μίλτος Πασχαλίδης

Βασίλης Σκουλάς

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης

Ερήνη Τορνεσάκη

Σουσάνα Τρυφιάτη

Χρήστος Τσιαμούλης

Sadahzinia

Haig Yazdjian

Πληροφορίες:

Ώρα έναρξης: 21:00

Oι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 

Τιμές εισιτηρίων:
Από 13€

Προπώληση: more.com