Συνάντηση φίλων του «Κόκκινου Αερόστατου» | Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Κυριακή, 14 Απρ 2024 από 11:00 - 23:59

Νέοι Φούρνοι

Εκδήλωση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και την πλούσια πείρα από διοργανώσεις όπως τα παιδικά φεστιβάλ, οι κατασκηνώσεις κι άλλες δράσεις για παιδιά, έρχεται κάτι νέο και πολύ ξεχωριστό. Το περιοδικό «κόκκινο Αερόστατο» καλεί κάθε παιδί Δημοτικού και Γυμνασίου να συμμετάσχει σε μία μεγάλη και πολύμορφη συνάντηση - εκδρομή: Για μία ολόκληρη μέρα εκατοντάδες παιδιά Γ' Δημοτικού έως και Β' Γυμνασίου θα συναντηθούν, θα μιλήσουν, θα παίξουν, θα εκφραστούν με διάφορους τρόπους και μορφές, θα ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για όλα όσα τα απασχολούν.

Το ραντεβού έχει οριστεί την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11.00 το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στη συνάντηση του «κόκκινου Αερόστατου» τα παιδιά θα παρουσιάσουν σύντομες ομιλίες γύρω από τις θεματικές «Γνώση - σχολείο - επιστήμη» και «Περιβάλλον», θα ξεναγηθούν στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, θα συμμετέχουν σε βιωματικά workshops ενώ θα εκφράσουν τη γνώμη τους για το ίδιο το περιοδικό και τις πρωτοβουλίες που οργανώνει!

Οι ετοιμασίες γι' αυτήν τη διαφορετική και πολλά υποσχόμενη ολοήμερη εκδρομή στο κέντρο της Αθήνας έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς, με πολλές εκπλήξεις να αποκαλύπτονται όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης Συνάντησης των φίλων του «κόκκινου Αερόστατου».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..