The Meet Market στο 21ο Athens Jazz | Δευτέρα 23 – Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Δευτέρα, 23 Μάι 2022 - Κυριακή, 29 Μάι 2022

Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Αποθήκη

Εκδήλωση

Από τις 23 έως τις 29 Μαΐου, το Meet Market, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της πόλης, δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να συνοδεύσει το 21o Αthens Jazz! 

Η πιο «jazz» εποχή του χρόνου έρχεται ξανά! 

Για μια ολόκληρη εβδομάδα η ελληνική επιχειρηματικότητα του Meet Market θα μιξαριστεί με τη διασκέδαση του Athens Jazz, του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης, που φέτος τιμά τις γυναίκες της jazz και φορά περήφανα τον τίτλο #WomeninJazz. 

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα γίνει το ένα και μοναδικό place to be, αφού θα ξεχυλίσει από jazz μουσικές με back to back δωρεάν συναυλίες, που θα σημάνουν την εκκίνηση των καλοκαιρινών lives ενώ παράλληλα το Meet Market, συνοδοιπόρος του φεστιβάλ τα τελευταία 6 χρόνια, θα γεμίσει το κτίριο Μηχανουργείο, το προαύλιο Μηχανουργείου και το κτίριο Αποθήκη με #madeinGreece δημιουργίες. 

Από ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα μέχρι είδη τέχνης και διακόσμησης, προϊόντα wellness και είδη για το παιδί και την οικογένεια, 130+ σχεδιαστές και καλλιτεχες της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής και παραγωγοί της ελληνικής υπαίθρου θα  συγκεντρωθούν για να μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους, τις γεμάτες έμπνευση ιδέες τους  και τα ξεχωριστά προϊόντα, για να γεμίσουμε τις τσάντες μας με one-of-a-kind αγορές. 

Φιλικό tip: Eπισκεφθείτε το Meet Market νηστικοί και διψασμένοι αφού το street food του θα σας χορτάσει και τα cocktails του θα σας δροσίσουν. 

Το Meet Market και το Athens Jazz, θα πιαστούν χέρι με χέρι και θα κάνουν τις παλιές καλές εποχές να γίνουν ξανά παρόν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LineUp και τις παιδικές δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

**Για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα του Meet Market, ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook & Instagram. 

#TheMeetMarket: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα περιποίησης, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, δραστηριότητες για παιδιά, δώρα για όλους, DJ sets και θετική ενέργεια!

 

Let’s be social! 

Facebook: Τhe Meet Market 

Instagram: @themeetmarket_athens 

YouTube: The Meet Market 

Πληροφορίες:

Καθημερινές 20:00 – 00:00

Σαβ. & Κυρ. 12:00 – 00:00