ATHENS PRIDE 2021 | ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ | 18 - 25 Ιουλίου 2021

Κυριακή, 18 Ιουλ 2021 - Κυριακή, 25 Ιουλ 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Μεταφορά Athens Pride Week 2021 σε νέες ημερομηνίες

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή των εκδηλώσεων του Athens Pride Week, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 4-11 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτών των νέων μέτρων, και με αίσθημα ευθύνης, δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα στο σύνολό του, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Εάν προχωρούσαμε στην πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον σημαντικό περιορισμό της συμμετοχής του κόσμου και των δράσεων, και το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρινόταν στη δουλειά των ατόμων που συνεργαζόμαστε.

Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλίσουμε την πραγματοποίηση όλων των δράσεων που έχουν προετοιμαστεί με το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή και ασφαλή συμμετοχή του κόσμου στο Athens Pride Week, αποφασίσαμε αυτό να μεταφερθεί 18 με 25 Ιουλίου – και πάλι με τις περισσότερες δράσεις να πραγματοποιούνται στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

ATHENS PRIDE 2021

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Athens Pride Week: 18 - 25 Ιουλίου 2021

Κεντρική ημέρα/Παρέλαση: 11 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΣHMANTIKH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες μας οι εκδηλώσεις καθώς και η μορφή της κεντρικής ημέρας και της παρέλασης θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες