Μέλινα Κανά Μαζί Με Γιώργη & Νίκο Στρατάκη | Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Δευτέρα, 05 Ιουλ 2021 από 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Το καλοκαίρι του 2021, επιτέλους, φτάνει και μαζί του θα φέρει μουσικές και συ-ναισθήματα που τόσο θέλουμε να ταιριάξουμε! 

Η Μελίνα Κανά, η μοναδική και αισθαντική ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή χροιά και την ζεστασιά μιας άλλης εποχής, ενώνει τις δυνάμεις της και το ρεπερτόριό της με τα δύο νέα ταλαντούχα τέκνα της Κρήτης, τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη, για να μας ταξιδέψουν μουσικά όπου η καρδιά επιθυμεί να βρεθεί. 

Η αναμονή τόσων μηνών θα αξίζει, η γιορτή θα ξαναζωντανέψει και η χαρά από τη Μεγαλόνησο θα ενωθεί με τη μελωδία της κλασσικής ελληνικής μουσικής τέχνης, που με τις νότες της αγγίζει την ψυχή μας. 

Η Μελίνα Κανά, με αναδρομές αλλά και σύγχρονη όσο ποτέ, μας υπόσχεται βραδιές αξέχαστες και μας κερνάει καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της,που έχει έτοιμο με  τον Θέμη Καραμουρατίδη και θα λέγεται «ΣΠΙΘΑ» ενώ τα αδέρφια Στρατάκη μας επιφυλάσσουν, όπως πάντα, μουσικές εκπλήξεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό! 

Μαζί τους στη σκηνή ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες, ο Δημήτρης Ψαρ-ράς στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Αλέξανδρος Στενάκης στα πλήκτρα και το κλα-ρινέτο, ο Γιώργος Σαλούστρος στην γκάιντα και στην ασκομαντούρα και ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά. Την ηχοληψία κάνει ο Δημήτρης Μπουρμπούλης.

Contact Info

• Λαζαρος Ρωμανίδης  6980773465 e. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Δημήτρης Μεντές 6984737002

Πληροφορίες: 

Τιμές Εισιτηρίων

Από 12€

Προπώληση: viva.gr

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η συναυλία διατίθεται και σε livestreaming. Πατήστε ΕΔΩ

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.