Νίκος Τουλιάτος & Πέγκυ Ζήνα | Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Δευτέρα, 28 Ιουν 2021 από 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ο Ρυθμός είναι ο χτύπος της καρδιάς της γης

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ

Με τους

Νίκο Τουλιάτο & Πέγκυ Ζήνα

Μαζί τους η Ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ

Ενορχήστρωση Γιώργος Ζαχαριου

Η συναυλία - έκπληξη της χρονιάς!

Φωνή - Κρούστα ο αρχέγονος τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων.

Μια ιδιαίτερη σύμπραξη της Πέγκυ Ζήνα µε το ιστορικό ensemble Κρουστών του Νίκου Τουλιάτου ΗΧΟΔΡΑΣΗ 

Ο Νίκος Τουλιάτος µε την 52χρονη περιπέτεια του στους δρόμους της τέχνης σε όλες σχεδόν μορφές της τέχνης και µε σπουδαίους συνταξιδιώτες δημιουργός της percussiveensemble ΗΧΟΔΡΑΣΗ µε αποκορύφωμα τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, συναντά μια κυρία του τραγουδιού και σπουδαία λαϊκή φωνή, την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα σε μια σύμπραξη – πρόταση για την φετινή χρονιά. 

Με βασικό συντελεστή της παράστασης τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή Γιώργο Ζαχαρίου που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 και µια ομάδα που αποτελείται από 13 κρουστούς από Ελλάδα, Ιταλία, Αργεντινή, Περού, 3 κηµπορντίστες και µια φωνή που θα ταξιδέψουν µε όχημα όμορφα τραγούδια και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς σε ένα υπέροχο Ηχοτοπίο που θα κυριαρχούν τα κρουστά και η φωνή. 

Τα τραγούδια που είναιεπιλεγμένα από διαφορετικούς χώρους‘’διαβάζονται’’ µε πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τους Νίκο Τουλιάτο, Γιώργο Ζαχαρίου και Πέγκυ Ζήνα. Τρείς μουσικοί προερχόμενοι από τελείως διαφορετικές αφετηρίες και μεγάλη προσωπική πορεία συμπράττουν για να προσφέρουν και να ταξιδέψουν το κοινό σε µια πανδαισία ηχοχρωμάτων που περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική πορεία του καθένα σε ένα κοινό αποτέλεσμα. 

«Ο Νίκος Τουλιάτος με την Ομάδα του «Ηχόδραση», πανδαισία τυμπάνων και κρουστών με ήχους και χρώματα απ’ τη γη μέχρι τον ουρανό, μαζί με 4 πλήκτρα σε ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου … κι εμένα! Με αγαπημένα μας τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που τα αγαπήσατε είτε με την δική μου φωνή ή άλλων συναδέλφων σε μια διαφορετική παράσταση στην υπέροχη Τεχνόπολη με τίτλο «Κάτω απ' την ομπρέλα σου»… Φανταστείτε την ομπρέλα σαν έναν αρχηγό οικογένειας…που προστατεύει κι αγκαλιάζει όλα τα μέλη της…  όλα τα παιδιά… διαφορετικά μεταξύ τους… το καθένα με τη δική του πορεία και τον δικό του χαρακτήρα… σαν τα τραγούδια… όλα όμως κάτω απ' την ομπρέλα της ίδιας οικογένειας… που δεν είναι άλλη απ' την ΑΓΑΠΗ για την μουσική… τη γλώσσα του Θεού. 

Σας περιμένουμε στις 28/6 να τα ξορκίσουμε όλα! Σας αγαπώ πολύ». 

Πέγκυ Ζήνα

 

Συμμετέχουν

Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ

Κυριακή Τσακιρίδου, Simone Mongelli, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Θοδωρής Ψυχαλής, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, Σίσσυ Πιντέλλα, Stefano Attanasio, Σόλης Μπαρκής, Demian Gomez, Νεφέλη Τουλιάτου

Παύλος Βαλλιανάτος: πλήκτρα 

Ηλίας Καλούδης: πλήκτρα 

Βαγγέλης Τούντας: πλήκτρα, βιολί

Χάρης Γεωργίου: φωνητικά

Στεφανία Ρίζου: φωνητικά

Μιχάλης Μόσχου: φωνητικά

Επικοινωνία/δημόσιες σχέσεις: Ράνια Παπαδοπούλου

Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. ΗΧΟΔΡΑΣΗ

Πληροφορίες: 

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)

Προπώληση: viva.gr

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διοργανώτρια εταιρεία τηρεί απόλυτα τα µέτρα υγειονομικής προστασίας. Κατά τη διάρκεια τηςσυναυλίαςείναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση χειρουργικής µάσκας. Απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων µέσω της viva.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6940739441- 6955005859

Η συναυλία διατίθεται και σε livestreaming. Πατήστε ΕΔΩ

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.