Digital Marketing Boot Camp | Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Τετάρτη, 24 Μαρ 2021 από 17:00 - 21:00

Εκδήλωση

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει  (Online) Remote Boot camp μέσω ZOOM με θέμα “Digital Marketing Boot camp'', με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο, στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων INNOVATHENS Workshops Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα πλήρως πρακτικό και advance online πρόγραμμα διάρκειας 4 ωρών για να μάθετε πώς να δημιουργείτε πετυχημένες καμπάνιες με την χρήση των Social Media και των πλέον σύγχρονων email marketing τεχνικών, συνδυαστικά με το πανίσχυρο εργαλείο Google Analytics.

Το πρόγραμμα αποτελείται απο προσεκτικά σχεδιασμένες ενότητες έτσι ώστε να γίνουν απολύτως κατανοητές οι βασικές αρχές του digital marketing,  προκειμένου να αναπτύξουμε βήμα-βήμα μια συνολική digital στρατηγική.

Στη συνέχεια, θα εμβαθύνουμε στην ενότητα προσέλκυσης χρηστών και βελτιστοποίησης ιστοσελίδας (SEO), συνδυαστικά με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές digital και τις πιο αποδοτικές διαδικασίες δημιουργίας διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιλέγοντας σωστά  το κατάλληλο για την επιχείρησή μας μέσο. (Facebook, Instagram, YouTube, κλπ)

Σε ποιούς απευθύνεται:

(Η ενότητα είναι Advance Mode)

-Νεοφυείς επιχειρήσεις, νέοι επαγγελματίες αλλά και φοιτητές,  που θέλουν να γνωρίσουν αποδοτικά το digital marketing.

-Επιχειρηματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το digital marketing για να προωθήσουν με επιτυχία την επιχειρησιακή τους δραστηριότητα.

-Ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν την προσέλκυση πελατείας και να εδραιώσουν την αναγνωρισμιτότητα της επιχείρησής τους μέσω του digital marketing.

 
Κόστος Προγράμματος: 40€

 
Παροχές Προγράμματος:

Υλικό της Παρουσίασης
Βεβαίωση Παρακολούθησης

 
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Προαπαιτείται εγγραφή για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.
2. Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός online θέσεων.
3. Με την εγγραφή σας στα προγράμματά μας, αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής και όρους χρήσης μας.
4. Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη η Τιμολόγιο.