Εργαστήριο Branding | Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Πέμπτη, 11 Μαρ 2021 από 17:00 - 18:30

Εκδήλωση

ο INNOVATHENS powered by Samsung, μετά την μεγάλη ζήτηση, διοργανώνει εκ νέου το Εργαστήριο με θέμα «Branding», την Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 5μμ (διάρκειας 90 λεπτών).

Ο Δημοσθένης Μπρούσαλης, μαζί με τον Αντώνη Οικονόμου και τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν τι είναι Βranding, και τι Brand, αλλά και την όλη διαδικασία για να «χτίσουμε» µια µάρκα.

Σκοπός του εργαστηρίου, είναι να αναδείξει την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα του Βranding στο σύγχρονο επιχειρείν, ιδιαίτερα στην σημερινή «ψηφιακή» εποχή.

Από τον καθοριστικό ρόλο του Branding και του Design, τα οπτικά και λεκτικά συστατικά τους, έως και όλα εκείνα τα άυλα χαρακτηριστικά που καθορίζουν μια σύγχρονη μάρκα.

Το σημαντικότερο: η συζήτηση με όλους εσάς που θα το παρακολουθήσετε και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!

ΘΕMΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

-Βranding / Mega Brands / Startups

-Η σημασία της όρασης στη διαδικασία αγοράς

-Τι είναι και τι δεν είναι brand

-Brand vs Branding vs Marketing
-Η σηµασία του Branding και του Design στη σύγχρονη επιχείρηση

Oπτική ταυτότητα της μάρκας

-Tι είναι rebranding και πού χρειάζεται
-Επέκταση µάρκας (Βrand extension)
-Βranding και Εξαγωγές
-Βranding και Τουρισμός

Λίγα λόγια για το Δημοσθένη Μπρούσαλη

Σύμβουλος Branding και Επικοινωνίας. Γεν. Διευθυντής DASC Branding.

Δημιουργεί συνεχώς επιτυχημένα brands από το 1983. Σκέφτεται με εικόνες, μαγεύεται με τα παραμύθια και εμπνέεται από αυθεντικές εμπειρίες. Όταν δεν κάνει branding, είναι ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες και εκπαιδεύει επαγγελματίες και επιχειρηματίες στα θέματα που εξειδικεύεται. Ορκίζεται ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι ο κόσμος όλος. Ότι τα εξαιρετικά τρόφιμά μας και οι εξαγωγές τους και ο Tουρισμός μας είναι οι μεγάλες μας ελπίδες, αρκεί να τα βάλουμε να δουλέψουν σωστά, μαζί. Έτσι, η εξειδίκευσή του ακριβώς σε αυτούς τους τομείς ήταν μονόδρομος. Οδηγείται από την φράση που εισηγήθηκε πριν μερικά χρόνια: “if we plan, we, can!”.

Αν το οργανώσουμε, μπορούμε!

Ανοικτό και δωρεάν για όλους!


Το live streaming μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ