Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου και Διονύσης Τσακνής | Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 20 Ιουλ 2020 από 21:00 - Τρίτη, 21 Ιουλ 2020 εώς 0:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Ζουγανέλης - Ελένη Δήμου - Διονύσης Τσακνής 

Συμμετέχει η Ιωάννα Καβρουλάκη

H μουσική παράσταση που χαρακτηρίστηκε στην Αθήνα σαν την καλύτερη παράσταση του χειμώνα, από κοινό και κριτικούς, ξεκινάει μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου o Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Δήμου και ο Διονύσης Τσακνής δίνουν το καλοκαιρινό τους ραντεβού στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με μια μεγάλη συναυλία!

Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και ατάκες μοναδικές, ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα! Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε!

Όταν οι μουσικές φιλίες & συγγένειες ενώνονται, η μουσική αποκτά ουσία και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν! Στην μοναδική παράσταση συμμετέχει η ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταπεραμέντο τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης! Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν καταξιωμένοι μουσικοί.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική Είσοδος: 12 Ευρώ

Προπώληση: Viva.gr

Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.