Γιώργος Σαμπάνης 2023 | Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Τρίτη, 20 Ιουν 2023 από 20:30 - 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό της Αθήνας στην Τεχνόπολη, την Τρίτη 20 Ιουνίου!

Αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart.

Τα τραγούδια του συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, καθώς και οι δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητα live αποδεικνύει κάθε φορά πως το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή του με τον κόσμο, που τον ακολουθεί πάντα και παντού!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης, μαζί με τη μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του!

Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του, αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε όλα του τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας!

Guest στη σκηνή της Τεχνόπολης, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με την μοναδική ενέργειά της αλλά και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

 

 

Πληροφορίες:

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμή Εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση:  viva.gr