Επιλέχθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος HEMI Incubator 2023

Παρασκευή, 21 Απρ 2023 - Κυριακή, 21 Μάι 2023

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Αυτά είναι τα 30 επιλεγμένα projects και ιδέες του δεύτερου

κύκλου του HEMI Incubator

Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των αιτήσεων, η επιτροπή, αποτελούμενη από συνεργάτες του HEMI, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του HEMI και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, επέλεξε τις πιο φιλόδοξες ιδέες και projects που θα εξελιχθούν με τη βοήθεια αναγνωρισμένων μεντόρων και ειδικών της μουσικής βιομηχανίας.

Οι 20 δικαιούχοι του Προγράμματος Επιτάχυνσης και οι 10 δικαιούχοι του Προγράμματος Επώασης θα έχουν πρόσβαση σε προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης και εκπαίδευσης από κορυφαίους επαγγελματίες της ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας, καθώς και σε διαδικτυακά και φυσικά εργαστήρια για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις δικτύωσης και pitching sessions ξεκινώντας από την Tallinn Music Week και έπειτα την Athens Music Week, καθώς και την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολυάριθμα δίκτυα, μουσικά συνέδρια και φεστιβάλ παρουσίασης του δικτύου HEMI.

 

Οι 18 εμπειρογνώμονες και μέντορες του HEMI Incubator θα βοηθήσουν τους 30 επιλεγμένους ωφελούμενους στην ανάπτυξη των καινοτόμων ιδεών, υπηρεσιών και προϊόντων τους. Είναι ένα δίκτυο έγκριτων, μουσικών επαγγελματιών που έχουν βιώσει τις δυσκολίες ενός εκ των πιο ανταγωνιστικών κλάδων και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους! Θα αναγνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία, θα δώσουν πολύτιμο feedback, θα προτείνουν κατευθύνσεις και θα παρουσιάσουν τις ιδέες στους σημαντικότερους παράγοντες της βιομηχανίας για την ανάπτυξη συνεργειών.

 

Στο τέλος του προγράμματος, οι 3 καινοτόμες ιδέες με την υψηλότερη προοπτική ανάπτυξης και τα  3 projects/εταιρείες με τις περισσότερες δυνατότητες να διαμορφώσουν το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας θα λάβουν επιχορηγούμενη, οικονομική στήριξη για να τις βοηθήσουν να αναπτύξουν τα έργα τους και να διευρύνουν τα δίκτυά τους.

Οι 30 επιλεγμένες ιδέες και projects του HEMI Incubator καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που απαντώνται στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής, της διαφορετικότητας, της βιωσιμότητας και της δημιουργικότητας σε μια εξελισσόμενη βιομηχανία όπου η τέχνη, η επιστήμη και οι επιχειρήσεις συναντιούνται.

Γνωρίστε τους 20 δικαιούχους του Πρόγραμμα Επιτάχυνσης και τους 10 δικαιούχους

του Προγράμματος Επώασης και ανακαλύψτε περισσότερα για τα καινοτόμα projects και ιδέες τους!

 

HEMI

Incubator Associate Partners:

            

 

 

Hub for the Exchange of Music Innovation – HEMI: Το HEMI αποτελεί μια πρωτοβουλία 10 μουσικών οργανισμών από την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη (CSEE), που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων και την υποστήριξη καλλιτεχνών και επαγγελματιών του χώρου της μουσικής με στόχο να ανταποκριθούν στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

 

HEMI Music Awards (HMA), Ένα πρόγραμμα ανάδειξης καλλιτεχνών που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν

μια διεθνή καριέρα και στοχεύουν να προσεγγίσουν νέες αγορές και κοινό.

HEMI Incubator, ένα

πρόγραμμα κατάρτισης μουσικών επιχειρήσεων που απευθύνεται σε μουσικούς

επιχειρηματίες και εταιρείες των 9 χωρών που συμμετέχουν στο HEMI.

Βρείτε περισσότερα: www.hemimusichub.eu  

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

web instagram facebook twitter | LinkedIn | Youtube