Athens Bar Show 2022 - Stirring Up the Future of Bars | 8 & 9 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη, 08 Νοε 2022 - Τετάρτη, 09 Νοε 2022

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2022, θα αποτελέσει και φέτος μια διήμερη πραγματική “γιορτή” του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

Η φετινή διοργάνωση θα παραμείνει “πιστή” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, και στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2022 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με δεκάδες περισσότερους εκθέτες, τους χιλιάδες επισκέπτες της.

 

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλούς άλλους.

 

*Εδώ, οφείλουμε, όπως πάντα, να επισημάνουμε πως η είσοδος για το διήμερο του Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

 

Οι “παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το ABS Closing Party απευθύνονται σε όλους.

 

 

Στόχοι και φιλοδοξίες του Athens Bar show

 

Οι Στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Φιλοδοξούμε, για ακόμα μια χρονιά, να ενώσει με μοναδικό τρόπο εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις και πληροφόρηση, με μια παράλληλη δικτύωση και δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος ακόμα και για μελλοντικές συνεργασίες.

 

Όμως, πια, και οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον υπέροχο Κόσμο του bartending και των αποσταγμάτων κυρίως μέσα από τις “παράλληλες δράσεις” του, όπως η Athens Bar Week.

 

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε και την “ηθική” και “φιλοσοφική” προσέγγιση του fine drinking και του responsible drinking, παραμένοντας πιστοί στους πυλώνες μας: Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Δικτύωση.

 

Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.

 

*Φυσικά θα ακολουθήσουμε όσα υγειονομικά πρωτόκολλα θα ισχύουν εκείνη τη περίοδο.

 

Athens Bar Week

“Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη”

 

Η εμπειρία του Athens Bar Show, φέτος, δεν περιορίζεται στις δύο ημέρες της Έκθεσης. Παρόμοιας σημαντικότητας είναι - με ακόμα μεγαλύτερα πλάνα εξέλιξης για το μέλλον - η Athens Bar Week.

 

Από την Δευτέρα (7/11) έως και την Πέμπτη (10/11) πολλά, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά θα συμβούν στο Αθηναϊκό Bar Scene.

 

Η Athens Bar Week είναι, ουσιαστικά, μια παράλληλη ενέργεια που φιλοδοξεί να αναπτύξει μια έντονη, εξωστρεφή δυναμική και vibe που θα συμπληρώνει το Athens Bar Show.

 

Κατά την διάρκεια των 4 ημερών της, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα cocktail bars της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του Πλανήτη - τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και take - overs στα καλύτερα bars του Κέντρου της Αθήνας.

 

Όλα αποκλειστικά για την Athens Bar Week!

 

Η Πέμπτη (10/11) θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ

 

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ/ποτό. Επιπλέον κοκτέιλ μπορείτε να αγοράσετε από τα μπαρ με 8 ευρώ.

 

 

Όλα τα γεγονότα, events και εμφανίσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Athens Bar Week* - η οποία συνεχώς ανανεώνεται.

 

(*η σελίδα/ημερολόγιο ενημερώνεται συνεχώς όταν οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης - σας προτείνουμε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στη σελίδα για εύκολη πλοήγηση).

 

 

Tomas EstesAgave Embassy

Ένα αγαπημένο πρόσωπο του Bar Community και του κόσμου των Agave Spirits, ο Tomas Estes, πέθανε πρόσφατα.

Επρόκειτο για έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας, ο οποίος αγάπησε πολύ, τόσο την Ελλάδα όσο και το Athens Bar Show.

Για να τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου που άλλαξε την εικόνα της τεκίλα & τα αποστάγματα αγαύης σε όλο τον κόσμο, από φέτος και κάθε χρόνο στο εξής, το Athens Bar Show θα αφιερώνει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, στην τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης.

Ο χώρος αυτός θα ονομαστει, προς τιμή του, "Tomas Estes' Agave Embassy", και θα αποτελεί  έναν χώρο γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης αποσταγματων αγαύης, με κύριο πρωταγωνιστή την κατηγορία της τεκίλα.

“Οικοδεσπότης” δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκο Ζήση, δημιουργό και ιδιοκτήτη του θρυλικού, πρώτου Agave Spirits Bar της Ελλάδας, "Dos Agaves".

 

Εκεί λοιπόν, στον 1ο όροφο, την 2η ημέρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις γύρω από την τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης.

 

 

ABS P.U.B - Premium & Ultra premium Brands & Business Lounge

(P.U.B.=Premium UltraPremium Brands)

 

Μια ιδέα που επεξεργαζόμασταν και διαμορφώναμε για αρκετά χρόνια, φέτος παίρνει σάρκα και οστά. Δημιουργείται, για πρώτη φορά στο Athens Bar Show, το ABS P.U.B. - Premium & Ultra Premium Brands,  ένας ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά σε premium και ultra premium προϊόντα.

 

Το ABS P.U.B. - Premium & Ultra Premium Brands θα αποτελέσει ένα πραγματικά ξεχωριστό experience, με “αυστηρά” περιορισμένες ημερήσιες εισόδους, μόνο για εκείνους που είναι πραγματικοί “γνώστες” και “εραστές” αυτής της μοναδικής κατηγορίας προϊόντων.

 

Εκεί, ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με μύστες και δημιουργούς των premium προϊόντων τα οποία θα παρουσιάζονται, με την δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις, να συζητούν με άνεση και χωρίς ιδιαίτερους περισπασμούς και, φυσικά, να δοκιμάζουν τα ξεχωριστά αποστάγματα.

 

Το “ABS Closing Party

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, από τις 17:00-23:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα γιορτάσουμε το τέλος του Athens Bar Show με το ABS Closing Party.

Κάποια από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης, θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ, τα οποία θα απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, παρέα με όλους όσοι συμμετείχαν στο διήμερο αυτό. Υπέροχη, party μουσική από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τους παραγωγούς του, θα δημιουργήσει την γνωστή εορταστική ατμόσφαιρα “κλεισίματος” ακόμα ενός Athens Bar Show

 

 

Τα εισιτήρια εισόδου για το “ABS Closing Party” κοστίζουν 15 ευρώ και περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ/ποτό. Επιπλέον κοκτέιλ μπορείτε να αγοράσετε από τα μπαρ με 8 ευρώ.

 

Η είσοδος στην έκθεση Athens Bar Show επιτρέπεται αποκελιστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

 

Οι εκδηλώσεις του Athens Bar Week καθώς και το “ABS Closing Party” απευθύνονται σε όλους.

 

Athens Bar Show 2022:

     Ημερομηνίες: 8-9 Νοεμβρίου 2022

     Είσοδος επισκεπτών: 11:00 - 19:00

     Κλείσιμο έκθεσης: 20:00

     Τοποθεσία: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

 

Εισιτήρια:

Έκθεσης: 25* ευρώ ημερήσια ή 40 * ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Έκθεση + ABS P.U.B. + Business Lounge70 ευρώ.

αυτό το εισιτήριο προσφέρει: Είσοδο στην έκθεση και για δύο ημέρες και πρόσβαση 1 ημέρας μόνο στο "Business Lounge" και το "ABS P.U.B." (βρίσκεται εντός της έκθεσης)

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

(με αγορά εισιτηρίου για διήμερο ABS & P.U.B. έχετε δωρεάν είσοδο στο Closing Party)

 

Athens Bar Week 2022:

     Closing Party: 10 Νοεμβρίου 2022 (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 17:00-23:00)

 

Οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που αποτελούν μέρος του «Athens Bar Week» θα ανακοινωθούν σε αυτή την ιστοσελίδα

 

https://www.athensbarshow.gr/gr/el/events/

 

Ιστοσελίδα: www.athensbarshow.gr

Facebook: @AthensBarShow [www.facebook.com /AthensBarShow/]

Instagram: @athensbarshow [www.instagram.com/athensbarshow/]

YouTube: Athens Bar Show [ https://www.youtube.com/channel/UCaZmlV4LIuOGlIIpsWYusCg ]

 

Athens Bar Week

Ιστοσελίδα: https://www.athensbarshow.gr/gr/el/events/

Facebook: https://www.facebook.com/athensbarweek

 

Hashtags for Athens Bar Show & Athens Bar Week

#AthensBarShow #AthensBarShow2022

#AthensBarWeek

#StirringUpTheFutureOfBars

 

Η έκθεση «Athens Bar Show» και το «Athens Bar Week» διοργανώνονται από το Bar Academy Hellas.

Εάν ενδιαφέρεστε να

     Συμμετάσχετε ως εκθέτης στο Athens Bar Show 2022

     Συμμετέχετε στο «Athens Bar Week»,

μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.