My Green Mobility | Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δευτέρα, 19 Σεπ 2022 από 9:00

Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Η σημαντικότερη μεταστροφή στην ιστορία της αυτοκίνησης έχει ξεκινήσει και το Μobility μετατρέπεται σε Green Mobility. Είναι δεδομένο πως οι μετακινήσεις μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες και εμείς καλούμεθα να προσαρμοστούμε σε αυτή την αλλαγή.

Το περιοδικό DRIVE με 25 και πλέον χρόνια διαδρομής στο στερέωμα της αυτοκινητοβιομηχανίας μ’ εσάς «συνοδηγούς», προχωρά στο επόμενο επίπεδο: διοργανώνει το 1ο συνέδριο της καταξιωμένης έκδοσής του «My Green Mobility» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων καθώς και της UNESCO, με συνδιοργανώτρια την εταιρεία Dome Consulting.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα αναλυθούν και θα συζητηθούν στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες, όλες οι πτυχές της βιώσιμης κινητικότητας.

Εξέχοντες εκπρόσωποι από Ελλάδα και εξωτερικό, στελέχη της  πολιτικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του Ακαδημαϊκού χώρου, του κλάδου της ενέργειας και της ψηφιακής πολιτικής θα μετάσχουν σ’ αυτόν τον γόνιμο διάλογο που θα εξετάσει ρεαλιστικά τις καινοτόμες αλλαγές που ζούμε ήδη και θα συνεχίσουμε να ζούμε πολύ πιο έντονα στο μέλλον ως πολίτες και καταναλωτές.

19 Σεπτεμβρίου 2022

09:00

Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, 11854 - Γκάζι, Αθήνα

Είσοδος κοινού από Πειραιώς

Πληροφορίες: https://mygreenmobility.gr/