Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska Live | Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τετάρτη, 07 Σεπ 2022 από 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska επιστρέφουν στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Μετά από μια γεμάτη χρονιά, με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ "Το Μαύρο Κουτί" από τη United We Fly, και την πρώτη περιοδεία με τη νέα του μπάντα Hotel Alaska, ο Παύλος Παυλίδης μας καλεί σε μια ηλεκτρική συναυλία - γιορτή, με την ίδια εκρηκτική διάθεση που ζήσαμε τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του αγαπημένου τραγουδοποιού. 

7 Σεπτεμβρίου 2022, ο Παύλος Παυλίδης κάνει τον δικό του μουσικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, σε μια συναυλία που θα θυμόμαστε καιρό. Στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Οι Hotel Alaska είναι οι:

Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες

Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο

Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Αλέκος Γεωργουλόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα

Πληροφορίες:

Τιμές εισιτηρίων: 13€

Προπώληση: viva.gr

Ώρα έναρξης: 21:00

Το album του Παύλου Παυλίδη, "Το Μαύρο Κουτί" κυκλοφορεί από τη United We Fly

 

Επικοινωνία – Προβολή στα Media

Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κίρκη Λιατοπούλου | m. 694 8085803 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.