Project Management | Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Πέμπτη, 20 Ιαν 2022 από 17:00 - 21:00

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Τι είναι το project management;

Πόσο διαφέρει η διαχείριση ενός έργου από την διοίκηση μιας επιχείρησης;

Πώς συνδυάζεται η αποτελεσματική ηγεσία με την ομαδική συνεργασία;

Πώς αναπτύσσεται και αξιοποιείται  το πνεύμα της ομάδας;

Διαχείριση από απόσταση;

Το project management σε περιόδους κρίσης.

Αυτά και άλλα κρίσιμα, αλλά και επίκαιρα ερωτήματα γύρω από το PM θα συζητήσουμε στο INNOVATHENS με τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο και τον Αντώνη Οικονόμου.

Η ενότητα είναι δωρεάν και θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Δες το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Εισηγητές: Γεράσιμος Τζαμαρέλος & Αντώνης Οικονόμου

Αντώνης Οικονόμου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεγάλη εμπειρία σε τεχνική διεύθυνση έργων βιομηχανικής αυτοματοποίησης, διαχείριση Προγραμμάτων R&D στα πεδία της Ρομποτικής και της Πληροφορικής και διοίκηση εταιριών υψηλής τεχνολογίας. Σήμερα διευθύνει τον κόμβο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας INNOVATHENS στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη νέων ιδεών στους τομείς των ψηφιακών εφαρμογών και της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας (CCI’s).

Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του Καταναλωτή. Επιπλέον, έχει εξειδίκευση στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Γίνε μέλος του INNOVATHENS και απόκτησε μοναδικά προνόμια και παροχές. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.