fbpx

Athens Bar Show 2021 | Τρίτη 9 & Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 - Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Το Athens Bar Show 2021 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100), στις 9 και 10 Νοεμβρίου.

Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά σημεία της πόλης, το οποίο επιπλέον βρίσκεται και στο κέντρο της αλλά και δίπλα στην στάση του Μετρό Κεραμεικός.

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου, οι 7 αίθουσες και 2 αυλές της Τεχνόπολης θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους πιο καταξιωμένους  Έλληνες bartenders, να εμπνευστείτε από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Δοκιμάστε περισσότερα από 1000 προϊόντα, βρείτε λύσεις για το δικό σας μπαρ, παρακολουθήστε σεμινάρια και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες και πάρτε ιδέες για ό,τι συμβαίνει τώρα στα καλύτερα bars του κόσμου.

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου, η καρδιά της ελληνικής bar σκηνής χτυπά στο Athens Bar Show!

Σας περιμένουμε.

Χρησιμοποιήστε το Μετρό ή κάποιο από τα πολλά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν την περιοχή για την διευκόλυνσή σας. 

Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 19:00 (κλείνουν οι πόρτες, η έκθεση κλείνει 20:00)

Κόστος εισιτηρίου: 20 ευρώ ( https://www.athensbarshow.gr/gr/el/tickets/ )

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο:

1)  Σε επαγγελματίες 

απασχολούμενους σε bars, εταιρίες & καταστήματα εστίασης και τουρισμού, και εταιρίες με άμεση συνεργασία και συνάφεια με τον κλάδο της εστίασης και φιλοξενίας (ενδεικτικά: εμπόρους/εισαγωγείς/εξαγωγείς αποσταγμάτων-αναψυκτικών και λοιπών προϊόντων.)

2) που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,

3) και πληρούν τις προϋποθέσεις των πρωτοκόλλων κατά Covid-19

που θα είναι σε ισχύ για τη διενέργεια εκθέσεων ανοιχτού χώρου.

Με βάση όσα ισχύουν σήμερα 11/10/21, η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε όσους έχουν:

 • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό Νόσησης (που είναι σε ισχύ - εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180))
 • Αρνητικό Εργαστηριακό PCR ή Rapid Test (που έχει διεξαχθεί έως 24 ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στην έκθεση.) - προσκομίζετε τη βεβαίωση από gov.gr (το qr code), όχι το έγγραφο του εργαστηρίου

  • Κατά την πρώτη είσοδο σας στην έκθεση και τις δύο ημέρες, θα τα προσκομίσετε τα παραπάνω πιστοποιητικά στη Visitor's Reception (οδός Ιάκχου) για έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων:
  • Κάτοικοι Ελλάδος προσκομίζουν, ηλεκτρονικά σε συσκευή ή τυπωμένο σε χαρτί τη βεβαίωση από το gov.gr.
  • Κάτοικοι άλλων χωρών E.U. προσκομίζουν, ηλεκτρονικά σε συσκευή ή τυπωμένο σε χαρτί την αντίστοιχη βεβαίωση κρατικό φορέα της κατοικίας.
  • Κάτοικοι χωρών εκτός EU, προσκομίζουν μόνο σε τυπωμένη μορφή.
  • Επίσης, θα προσκομίσετε το προσωπικό σας εισιτήριο εισόδου και έγκυρο (σε ισχύ) έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (EU ταυτότητα ή Διαβατήριο).
  • ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος εάν τα παραπάνω έγγραφα δεν προσκομιστούν η δεν αντιστοιχούν στο άτομο που τα προσκομίζει.

4) Μέτρηση θερμοκρασίας (θερμομέτρηση) κατά την 

είσοδο

 • Θα γίνεται μέτρηση θερμοκρασίας (θερμομέτρηση) κατά την είσοδο στην έκθεση. Δε θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους παρουσιάζουν δέκατα (37,6) ή πυρετό (37,8).

5) Χρήση μάσκας προσώπου

 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου καθ όλη τη διάρκεια παραμονής στην έκθεση και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 • Η αφαίρεση της μάσκας για γευσιγνωσία και δοκιμή δειγμάτων επιτρέπεται μόνο στις αίθουσες παρουσιάσεων και εντός των περιπτέρων των εκθετών και στους προκαθορισμένους χώρους που έχουν δημιουργήσει.

Παρουσιάσεις και σεμινάρια

Η συμμετοχή σε παρουσιάσεις, σεμινάρια, ομιλίες και γευσιγνωσίες που θα διεξάγονται στους κλειστούς χώρους (Presentation Stages), επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν:

 • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό Νόσησης που είναι σε ισχύ - εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180)
 • Οι κάτοχοι πιστοποιητικού αρνητικού Rapid/PCR test ΔΕΝ επιτρέπεται να εισέλθουν στους κλειστούς χώρους παρουσιάσεων (Presentation Stages).

Event tags:
Εκδηλώσεις