Nightstalker “ElectricHaze” | Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Παρασκευή, 02 Ιουλ 2021 από 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Οι Nightstalker επιστρέφουν ηλεκτρικά ξανά στη σκηνή, στην πρώτη τους live εμφάνιση μετά από σχεδόν ένα χρόνο, την Παρασκευή 2 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’rollattitude και στο φανατικό κοινό τους που γεμίζει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζονται, οι Nightstalker έρχονται να μας απογειώσουν με την ηλεκτρική τους καταιγίδα. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για να συνέλθουμε κάπως!

Με οδηγό την undergroundψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρατεύουνεντυπωσιακάriffs,εθιστικά ρεφρέν,groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock ’n’ roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stagesσε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας το εκστασιασμένο κοινό σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης! 

Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους. Πάνε τριάντα χρόνια από τότε που οArgy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Οκτώalbums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rockδιαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live,έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavyrockμπάντες της Ευρώπης.

Πληροφορίες: 

Τιμές Εισιτηρίων

Από 13€

Προπώληση: viva.gr

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η συναυλία διατίθεται και σε livestreaming. Πατήστε ΕΔΩ

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.