Events on Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022

Λίστα Εκδηλώσεων

INNOVATHENS Membership

Πέμπτη, 09 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 09 Δεκ 2022

Γίνε μέλος του INNOVATHENS!

Μοναδικά προνόμια, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και μεγάλες προσφορές για όλο το έτος

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς

Το INNOVATHENS Membership είναι η νέα υπηρεσία του Κόμβου καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που εξασφαλίζει στα μέλη αποκλειστικά προνόμια σε προγράμματα και δράσεις για την αυτοβελτίωσή τους καθώς και για την απόκτηση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων σε διάφορα πεδία της ψηφιακής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε ομάδες εργαζομένων/στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους αλλά και σε νέους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, premium workshops, εξειδικευμένο coaching από έμπειρους επαγγελματίες, networking events και ειδικές επιπλέον παροχές.

Culture is Athens | Το νέο app του Δήμου Αθηναίων με όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και τους χώρους πολιτισμού

Παρασκευή, 08 Ιουλ 2022 - Σάββατο, 31 Δεκ 2022

Culture is Athens: Ο πολιτισμός της Αθήνας με ένα “κλικ” στην οθόνη μας

Κ. Μπακογιάννης: «Μέσω του Culture is Athens, φέρνουμε τους Αθηναίους και τους επισκέπτες πιο κοντά στην πλούσια πολιτιστική δράση της πόλης»

 

Στη διάθεση των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, βρίσκεται από σήμερα η δωρεάν εφαρμογή (app) του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens, για κινητά και τάμπλετ, καθώς και το αντίστοιχο portal με όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού, που διοργανώνει ο δήμος και οι φορείς του. Το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση -από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους- στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου που “ξεδιπλώνεται” στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

The Christmas Factory «Τα μυστικά του Άη Βασίλη» | Από 26 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο, 26 Νοε 2022 από 1:00 - Παρασκευή, 06 Ιαν 2023

Από 26 Νοεμβρίου η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας!

Το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ξεχύνονται φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, γέλια, γαργαλιστικές μυρωδιές και για πρώτη φορά φέτος ΚΑΙ θεατρική παράσταση!

Το The Christmas Factory είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα! Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, καθώς επίσης ο Άγιος Βασίλης και η κυρά- Βασίλαινα!

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του που οδηγούν στη χαρά! Και αυτό γίνεται με 7  + 1  ξεχωριστά εργαστήρια - από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και χορογραφίες από τα ξωτικά- dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

SMART 4 FOOD | Από 28 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022

Δευτέρα, 28 Νοε 2022 από 17:00 - Τρίτη, 20 Δεκ 2022 εώς 21:00

Το Innovathens, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίων διαρκείας 44 ωρών για την ενίσχυση του τομέα της αγροδιατροφής και γαστρονομίας, στο οποίο θα συμβάλλουν με τις παρουσιάσεις και τις παρεμβάσεις τους εξειδικευμένοι επιστήμονες του χώρου.

Επικεντρώνοντας στα μοναδικά εδαφο-κλιματικά προτερήματα της Ελλάδας, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, το σεμινάριό μας θα δώσει έμφαση στην παραγωγή μικρότερης κλίμακας προϊόντων boutique και τις δυνατότητες ένταξής τους στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων αλλά και των επισκεπτών της χώρας μας συνδέοντάς τα με νέες τεχνολογίες στον τομέα των τροφίμων και της συσκευασίας, με μύθους, πολιτιστικά δρώμενα και βεβαίως με σειρά επιχειρηματικών ευκαιριών.

Δήμος Αθηναίων: Λαμπερά Χριστούγεννα και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα | 1η Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου

Πέμπτη, 01 Δεκ 2022 - Σάββατο, 07 Ιαν 2023

Δήμος Αθηναίων: Λαμπερά Χριστούγεννα και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα

Από 1η Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, η πόλη γεμίζει με φως και προσφέρει αυθεντικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους

Κ. Μπακογιάννης: «Με αφετηρία τις γειτονιές, η Αθήνα θα λάμψει και φέτος από άκρη σε άκρη»

-38 μέρες, 129 γειτονιές, 10 χριστουγεννιάτικα χωριά, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 30+ μουσικές παραστάσεις, Omonoia Christmas Market, διήμερη εκδήλωση για παιδιά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, πάρτι σε όλη την πόλη και γιορτινές εκπλήξεις

 

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα “πλημμυρίζει” με λάμψη και φως! Από άκρη σε άκρη, η ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής είναι διάχυτη στις γειτονιές με τον εντυπωσιακό στολισμό της πόλης να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.