Events on Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» | Το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα | Οκτώβριος 2021 - Ιανουάριος 2022

Σάββατο, 09 Οκτ 2021 - Τετάρτη, 19 Ιαν 2022

Το ιστορικό θέατρο επιστρέφει στην «καρδιά» της πολιτιστικής ζωής της πόλης

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου,  το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο “Μαρία Κάλλας” του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ανοίγει ξανά την αυλαία του. Το ιστορικό θέατρο που βρίσκεται στο θρυλικό κτίριο της οδού Ακαδημίας επιστρέφει στην καρδιά της πολιτιστικής ζωής της πόλης με νέα ορμή, νέο όραμα κι ένα πλούσιο και δυναμικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του και υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγράμματος των Μουσικών Συνόλων, Olivier Descotes.

The Christmas Factory 2021 Η Επιστροφή | 27 Νοεμβρίου 2021 - 06 Ιανουαρίου 2022

Σάββατο, 27 Νοε 2021 - Πέμπτη, 06 Ιαν 2022

Κάνουμε γιορτές στο πιο χαρούμενο και πιο ασφαλές Χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης.

Το The Christmas Factory, το μεγαλύτερο, ασφαλέστερο και πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επιστρέφει για όγδοη χρονιά φέτος, στην Αθήνα για να σπείρει τη μαγεία και να αναβιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, από 27 Νοεμβρίου 2021 έως τις 6 Ιανουαρίου 2022!

Μετά από δύο χρόνια, ο ήρωας που τα παιδιά ονειρεύονται κάθε βράδυ να τους επισκέπτεται φορτωμένος δώρα, ο Άγιος Βασίλης, φορτώνει το έλκηθρό του και μαζί με την κυρά Βασίλαινα και τα ξωτικά βάζουν τις μάσκες τους και ετοιμάζονται να προσγειωθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων που φέτος μας υποδέχεται με όλα τα μέτρα προστασίας.

Κι αν με όλα όσα έχουν συμβεί πολλά έχουν αλλάξει, κάποια πράγματα ευτυχώς μένουν πάντα ίδια.

INNOVATHENS Education | Δεκέμβριος 2021

Τετάρτη, 01 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 31 Δεκ 2021

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων 

από το Δήμο Αθηναίων

Μέσω Zoom ή Live Streaming

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Θέλεις να ανακαλύψεις τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις πώς να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της; Να αναπτύξεις δεξιότητες που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Christmas shopping στο Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου

Τετάρτη, 01 Δεκ 2021 - Πέμπτη, 06 Ιαν 2022

Βρείτε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα είδη και εκλεκτά δώρα στο περίπτερο του Πωλητηρίουστο“TheChristmasFactory” και στοe-shop του μουσείου

Ηοhoho!Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και το Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου σας προσκαλεί στο πιο ξεχωριστό Christmas shopping, προτείνοντας απίθανα χριστουγεννιάτικα –και όχι μόνο– είδη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή στο περίπτερο του Πωλητηρίου που, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, θα βρίσκεται στην υπαίθρια, ασφαλή και παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αγορά του “The Christmas Factory”στην Τεχνόπολη, αλλά και στο e-shop του μουσείου.

Φωτεινά Χριστούγεννα στην Αθήνα | Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο και τις γειτονιές

Τρίτη, 07 Δεκ 2021 - Τετάρτη, 12 Ιαν 2022

38 μέρες, 52 σημεία σε όλη την πόλη, 6 χριστουγεννιάτικα χωριά, Παγοδρόμιο, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, 7 open air προβολές, pop-up events, γιορτινές μουσικές εκπλήξεις

Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας να πάρουν μέρος στις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου σε 52 διαφορετικά σημεία της πόλης. Το πλούσιο πρόγραμμα που υπογράφεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερες από 120 δράσεις για ολόκληρη την οικογένεια, 25 μουσικοθεατρικές παραστάσεις και 7 open-air προβολές. 

HEMI Music Awards (HMA) | Open Call για καλλιτέχνες

Τετάρτη, 08 Δεκ 2021 - Κυριακή, 23 Ιαν 2022

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 23 Ιανουαρίου 2022

Είσαι σόλο καλλιτέχνης ή παίζεις σε συγκρότημα; Έχεις ιδιαίτερο ήχο, πιστό fanbase και νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα; 
Κάνε αίτηση τώρα!

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ως lead partner του HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στα φετινά HEMI Music Awards (HMA)!

Είσαι σόλο καλλιτέχνης ή παίζεις με συγκρότημα; Έχεις ιδιαίτερο ήχο, πιστό fanbase και νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα; Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2022 και απόκτησε εξειδικευμένες γνώσεις, λάβε εξατομικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση, ετοιμάσου για ευρωπαϊκή περιοδεία και αν φτάσεις ως τον τελικό θα ανέβεις στο stage ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης με όλα τα έξοδα πληρωμένα! 

INNOVATHENS Membership

Πέμπτη, 09 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 09 Δεκ 2022

Γίνε μέλος του INNOVATHENS!

Μοναδικά προνόμια, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και μεγάλες προσφορές για όλο το έτος

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς

Το INNOVATHENS Membership είναι η νέα υπηρεσία του Κόμβου καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που εξασφαλίζει στα μέλη αποκλειστικά προνόμια σε προγράμματα και δράσεις για την αυτοβελτίωσή τους καθώς και για την απόκτηση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων σε διάφορα πεδία της ψηφιακής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε ομάδες εργαζομένων/στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους αλλά και σε νέους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, premium workshops, εξειδικευμένο coaching από έμπειρους επαγγελματίες, networking events και ειδικές επιπλέον παροχές.