Events on Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα INNOVATHENS Οκτώβριος 2021

Παρασκευή, 01 Οκτ 2021 - Κυριακή, 31 Οκτ 2021

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις τις πιο πρόσφατες εξελίξεις παγκοσμίως και όλα τα τελευταία updates που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις τη θέση σου στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο; Να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της; 

Vinyl Market | 1 - 3 Οκτωβρίου 2021

Παρασκευή, 01 Οκτ 2021 - Κυριακή, 03 Οκτ 2021

Το μεγάλο event της πόλης μετά από την απουσία σχεδόν 2 ετών λόγω της πανδημίας Covid-19, έρχεται για τη νέα σαιζόν με ένα μεγάλο φεστιβάλ, μία γιορτή για το βινύλιο στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το Vinyl Market επιστρέφει ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέες συλλογές, καινούριες κυκλοφορίες βινυλίου, αλλά και πολλά άλλα μουσικά εκθέματα. Δίσκοι από όλη τη γκάμα της μουσικής, θα βρίσκονται εκεί για να τους ανακαλύψετε.  Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica και πολλά άλλα.