Events on Τρίτη, 4 Μαϊος 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

«Η Αθήνα μου» | Διαγωνισμός φωτογραφίας Instagram για τις μαθήτριες και τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της Αθήνας | Παράταση Διαγωνισμού έως 13.06

Τετάρτη, 14 Απρ 2021 - Κυριακή, 13 Ιουν 2021

«Η Αθήνα μου»

Παράταση Διαγωνισμού φωτογραφίας Instagram για τις μαθήτριες και τους μαθητές των γυμνασίων και

των λυκείων της Αθήνας

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Η Αθήνα μου» παρατείνεται έως και τις 13 Ιουνίου! Έως τώρα έχουν σταλεί πάνω από 100 φωτογραφίες μαθητών με θέμα το πλούσιο Αθηναϊκό αστικό τοπίο και συνεχίζουμε!

Εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, ανέβασε τι φωτογραφίες σου στο Instagram με hashtag #kids4thecity και #AthinaMou, κάνε follow και tagαρε το kids4thecity και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν!

Πολιτισμός στην Αθήνα | Ο Δήμος Αθηναίων αλλάζει τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Αλλάζει την πόλη. Για όλους.

Πέμπτη, 22 Απρ 2021 - Παρασκευή, 30 Ιουλ 2021

Στην υλοποίηση ενός τριετούς σχεδίου για τον πολιτισμό, που στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά λόγω της υγειονομική κρίσης,  στην αξιοποίηση και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, αλλά και στην πραγματοποίηση ενός ενιαίου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλους, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Για την εφαρμογή του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων ενώνει δυνάμεις με τους δύο φορείς πολιτισμού της πόλης που έχουν στο δυναμικό τους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή και η Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.  Επίσης, συμπράττει με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ συνεχίζει τις δημιουργικές συνέργειες με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μέσω του Athens Culture Net.

Πρόγραμμα στήριξης πολιτισμού | Ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων | 27 Απριλίου - 20 Μαΐου 2021

Τρίτη, 27 Απρ 2021 - Πέμπτη, 20 Μάι 2021

Στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς σχεδίου για τον πολιτισμό, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει ως πρώτο πυλώνα την στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στη διάθεση δωρεάν, χώρων και εξοπλισμού για παραστάσεις και συναυλίες.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει σήμερα, 27 Απριλίου, και λήγει στις 20 Μαΐου 2021.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν σε καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες οι εξής χώροι:

Ø  Τεχνόπολη | Συναυλίες

Ø  Κινηματογράφος ΑΒ | Παραστάσεις χορού

Ø  Θέατρο Κολωνού | Θεατρικές παραστάσεις & συναυλίες

Ø  Θέατρο Γκράβας | Θεατρικές παραστάσεις & συναυλίες

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων παρέχει στους καλλιτέχνες όλες τις απαιτούμενες υποδομές: ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης και προσωπικό ταξιθεσίας.

INNOVATHENS Education | Μάιος 2021

Σάββατο, 01 Μάι 2021 - Δευτέρα, 31 Μάι 2021

Μέσω ΖΟΟΜ ή live streaming


Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing και το e-commerce; Θέλεις να ανοίξεις επιχείρηση και χρειάζεσαι πληροφορίες για το φορολογικό πλαίσιο; Θα ήθελες να αναπτύξεις καλές νοητικές συνήθειες στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις θέση στα online workshops του INNOVATHENS!

Το INNOVATHENS, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει για τον μήνα Μάιο ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και αναγνωρισμένες στον τομέα τους εταιρίες. Το πρόγραμμα απαρτίζουν αγαπημένα αλλά και νέα εργαστήρια και δωρεάν σεμινάρια που εστιάζουν σε τομείς της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όπως το digital marketing, η φορολογία των νεοφυών επιχειρήσεων, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το NLP ή αλλιώς η παγκόσμια τάσης στις επιχειρήσεις αλλά και το πολυσυζητημένο influencing, μέσα από ένα ολοκαίνουριο premium workshop.

Και τον Μάιο, όλα τα προγράμματα θα γίνουν διαδικτυακά, μέσω ZOOM ή live streaming, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Πιο αναλυτικά: